dimarts, 22 de febrer del 2011

Qui vulgui TV3, que la pagui

Tot el cap de setmana que vinc llegint i escoltant  arreu la indignació que suposa l'apagada de les emissions de TV3 al País Valencià. Doncs no sé si serà el meu esperit una mica "pacontràries" però no combrego amb el que sembla és l'opinió majoritària.

TV3 és un instrument molt útil per a la normalitat no només del país sino de la llengua. Conceptualment als catalans ens posa "berracos", plens d'aquest orgull molt característic nostre i que no ens allunya massa del xovinisme francés que ens fa babejar quan veiem els anuncis d'Estrella Damm, per exemple. Aixó quan no estem massa ocupats amb l'auto-odi, també molt nostre, és clar...

Com els deia malgrat ser crítics amb TV3 quan convé, n'estem orgullosos. Potser per aixó ho volem compartir amb els nostres cosins valencians. Però la Corporació costa molts calers i n'estic segur que podria ser molt més sostenible econòmicament. Al capdevall, si hi ha televisions privades serà que és negoci, no? Doncs com ja els dic en l'enunciat, si els valencians volen veure TV3, que la paguin ells també. Si volen escoltar les transmissions de la Champions en català, que com ja vaig escriure fa uns dies tant ens costarà, que s'escurin la butxaca.

La Corporació desaprofita l'ocasió de negoci que Camps els ha obert. Actualment,  la senyal internacional de TV3 es pot veure a través de la plataforma Digital+. Si com estem veient hi ha un nínxol d'espectadors tan gran al País Valencià pendents dels diferents mitjans de la Corporació, doncs podrien entrar a Digital+ amb tots els seus canals (esfereïdors els testimonis de pares que demanaven que els seus fills veièssin el Super 3) i treure`n una altra font d'ingressos. Sense la censura de Camps, no seria possible. Moltes gràcies.


Per aixó , engego aquesta contra-campanya. I als que no els agradi, que vagin a votar quan toqui i que no torni a tenir majoria absoluta aquest impresentable.

11 comentaris:

  1. Però si nosaltres a canvi els oferim Canal 9...





    Ja sé, no ha colat.

    ResponElimina
  2. Aquesta gent ja feia temps que no veien tv3: Bola de Drac?. Quants anys fa que no la repeteixen?.

    ResponElimina
  3. Et recorde que fa 26 anys foren els valencians, per subscripció popular a través d'ACPV, els que es pagaren els repetidors.
    I em consta que a Pujol ni li feu gens de gràcia. L'idil·li entre Climent i el Molt Honorable vingué més tard, i amb poca passió.

    ResponElimina
  4. A mi aquest article teu em fa llàstima. Espero que ho hagis escrit de broma.

    ResponElimina
  5. Doncs jo espero que aquest anònim cagat es foti la llàstima al cul i li rebenti l'intestí.
    Que paguin collons !!

    ResponElimina
  6. Els valencians arrai que tenen l'opció de pagar o no per veure la tele 3... els fotuts som els que hem de pagar vulguem o no per una tela pública que dia sí i dia també fa demostracions de despilfarro en qualsevol ocasió.
    Encara em resurgita de tant en tant la visió de l'Àrtur Mas (amb accent a la à, com mana Zapatero) el dia de la inauguració del canal esportiu de "la vostra", que deia, fent conyeta, ... espero que no costi gaires calés aquest canal... fill de puta!!!!

    ResponElimina
  7. Remitjó, bon intent. Torni-ho a provar. Potser aquest cop ens convencerà.

    Txisky, jo entenc la reivindicació que representa Son Goku per un valencià que vol veure TV3. Un cop vaig veure Bola de Drac per Canal 9 i encara em supuren les orelles.

    Josep, aquí m'ha mort. Però no seria un bon tertulià si ara donés el meu braç a tòrcer a les primeres de canvi. El millor serà contraatacar... Quina vergonya! Hi ha uns diners que van sortir de les butxaques dels valencians per veure la tele que paguen els catalans i aquí no n'hem vist ni cinc!!

    Anònim, gràcies. La seva compassió cristiana il·lumina la meva pobra ànima.

    Dr Muerte, Per si l'anònim no ha entés tampoc la meva resposta hi afegiria una canya esquerdada per empènyer-ho tot amunt

    Senyor Gerent, alguna cosa haurem de fer. L'empresa pública sempre malbarata molt més que la privada. A veure si recollim un euro de cada manifestant i blocaire no per als vestits d'en Camps sino per llustrar la calva d'en Xavi Coral, Tomàs Molina i les de la Rahola.

    ResponElimina
  8. TV3 és un assumpte que afecta a tot el país. Perquè avui és la llengua i el País Valencià però demà pot ser qualsevol altra cosa i qualsevol altre part del territori. A més, hi ha el que diu el Josep. Que es pogués veure TV3 al País Valencià va ser mèrit dels propis valencians. I ara se'ls hi treu.
    I posats a ser tan "comercials", aquesta apagada també suposa una pèrdua de potencials espectadors. A menys espectadors, menys recaptació via publicitat i menys ingressos.

    ResponElimina
  9. Ara que ja fa uns dies de l'escrit, i amb les evidències d'en Josep i l'Albert, ja ho puc reconeixer.... Aquesta entrada és un bon EPIC FAIL.

    ResponElimina
  10. Fent gala de la seva catalanitat i de cara a la pela... pràctic. Si qes que hi ha tant de talent desaprofitat a la rett..

    ResponElimina

Vinga, ja pots buidar el pap.