dimarts, 15 de març del 2011

Ja ha passat Carnestoltes

Quan vaig obrir el bloc, vaig aprofitar un nom fals de merda com Anthony S. que tenia vinculat a un correu electrònic secundari (Si, el del porno i altres merdes) Al cap del temps vaig pensar que un dia, em treuria la màscara i posaria el meu nom real. Aquest dia no ha arribat.

M'he obert un compte a Twitter. Aquest si amb el nom que els meus pares van decidir posar al Registre Civil. Però me'n he adonat que m'estalviaré un munt de problemes si torno a l'anonimat. Però com fer-ho sense perdre pel camí les amistats que em coneixen en persona? Doncs tornant a falsejar una nova personalitat.

No sé si amb 160 caràcters en tinc prou. Així que el bloc torna a ser viu, amb un nom nou que serà el mateix del Twitter. Anthony S. ha passat a millor vida. En Dr. Trumbo us saluda.

8 comentaris:

  1. Cada vegada hi ha més gent amb doctorat per aquí. Quina és al seva especialitat?

    ResponElimina
  2. El mateix que el de la vicepresidenta de la Generalitat.

    ResponElimina
  3. Hola, Dr. Trumbo!

    El felicite pel seu Twieter amb capacitat per a 160 caràcters...

    ResponElimina
  4. S'està omplint de doctors això: entre vostè i en Muerte... van compartir facultat?

    ResponElimina
  5. I perquè Dr. Trumbo? il.lumini'm! i ja que ha canviat de nom, perquè no canvia de foto? aquesta sempre m'ha semblat intimidant, com si anés de guays, de xulu putes. No sé si m'explico...

    ResponElimina
  6. Jo canvio de pseudònim cada sis mesos. De dona cada tres mesos i de calçotets cada dos.

    ResponElimina
  7. Anem responent.
    No sabia quin malnom posar-me, en un començament havia pensat en fer algun joc de paraules amb la paraula bronca (m'havia decantat per bronco-difamador)però no sóc tan malcarat i ja hi haun Cdt. Van Broncas per aquestes contrades. A més que el nom resultant era tan llarg que em restaven massa caracters al twitter (lapsus amb lo dels 160, encara que ja he descobert com fer-los més llargs).

    Després vaig decantar-me per Trumbo per la seva sonoritat i en homenatge al jugador del Barça de bàsquet dels anys 80. Per què afegir-hi doctor? Perquè com a sufix m'ha fet prou el pes. I considerant que la Vicepresidenta de la Generalitat ha inflat el seu currículum no veig per a què jo no.

    I la foto no la canvio! És la manera en que la meva identitat autèntica treu la poteta entre tant de dissimul.

    ResponElimina
  8. L'arribaran a odiar ara tota aquesta colla de fills de puta. A partir d'ara dir "el doctor ha dit tal cosa" ja no és prou explícit, i aquesta gentussa haurà de treballar més i concretar quin dels dos ha dit o fet què. Ben mirat m'agrada, que els follin i pensin una mica.

    ResponElimina

Vinga, ja pots buidar el pap.