diumenge, 21 de novembre del 2010

Fuuuuuuusió!

Finalment TeleCinco i Cuatro s'han fusionat del tot en una letal operació empresarial sense precedents. Potser no ho és econòmicament parlant, ni és la primera vegada que dues teles es fusionen, però jo sé el que em dic i facin-me cas. Aquesta fusió pot trontollar el món.

Les vivències de les criatures que la cadena amiga educa a base de "Grans gitanos" i "Sálvames de Ful", es veuran reflectides a "Callejeros" "Hermanos mayores" i tants altres d'aquests espais que són els plats principals de la cadena que havia de representar el progressisme i la modernitat de la espanya de ZP. 

El "millor de cada casa", que el canisme natiu acaba convertint en autèntics herois i figures exemplars que poden fer el camí de tornada i un cop descoberts a peu de carrer podrien acabar apareixent en qualsevol lloc de la graella de la tele de Berlusconi. 

Una retroalimentació, un bucle infinit que pot trencar el continuum espai-temps i trinxar el teixit dimensional. Poca broma.


I posats que aquest cap de setmana (els que tinguin facebook ho sabran) al personal els ha donat per penjar fotos de dibuixos animats, m'ho faig venir bé.

FUUUUUUSIÓ!!

5 comentaris:

  1. S'ha fixat vostè en la progresiva dretanització de les televisions privades a mesura que se'n fan de noves?
    Quan només estaven Antena3 i Tele5, la primera era la fatxa i la segona la progre. Quan va aparèixer Cuatro, es va quedar amb l'etiqueta de progre i culta (Eva Hache, Iñaki Gabilondo i similars) i Tele5 va passar a ser la cutrota. I amb l'aparició de La Sexta, Cuatro s'ha berlusconitzat i la mudarnilla i progre és La Sexta.
    I poc després vingué la TDT.

    ResponElimina
  2. La TDT és tota de dreta (si més no, aquí al país Valencià)

    ResponElimina
  3. La TDT és tota una merda. No hi ha cap canal que valgui la pena.
    Aquesta imatge... quins records1

    ResponElimina
  4. Dubto que aquesta fusió tingui resultats tan espectaculars i entretinguts (des del punt de vista infantil) com els va tenir la fusió d'en Trunks i en Son Goten.

    I respecte el tema del facebook, ja n'estic fins els nassos de veure com tothom vomita els seus records televisius. Puta nostàlgia, així no s'avança.

    ResponElimina
  5. Ah! però encara funciona això de la televisió? des que hi ha la TDT nomès s'hi veu merda...

    ResponElimina

Vinga, ja pots buidar el pap.