diumenge, 11 de juliol del 2010

I ara, que?

No hi he pogut anar, ja ho sabeu, avui treballava. El que no sabia jo és que em passaria la tarda de braços creuats. Pensant en positiu, de la meva jornada laboral, més del 70 % no he fotut rés. Podriem dir que avui m'han pagat per anar a fumar a la feina. Només hauria faltat que el tabac també l'haguessin posat ells.

De totes maneres, la manifestació l'he seguida. Però vull coneixer les vostres impressions. Hi heu anat? Què us ha semblat?

La pregunta que alguns es feien és: "i dilluns, què?" . Què passarà dilluns? Per què sembla que ho hem de deixar en mans dels polítics? Avui els hem donat una lliço molt valuosa: que el poble es mou quan toca i que es posa per davant dels seus conflictes caciquils (a més de manera literal: després de tanta murga amb l'encapçalament de la manifestació, el poble s'ho ha passat pel folre dels ous) Crec que l'encàrrec que els hem enviat és força clar i contundent, però tinc la sensació que pensem que nosaltres com a societat ja hem fet el que ens tocava i que ara el problema és seu.

- YA-TÁ! Jo ja he complert amb la meva part!


No senyors. Ens hem de seguir movent. I no cal esperar a dilluns. Ara, cal decidir les properes passes a donar.

6 comentaris:

  1. Ara que sabem què volem i sabem que tots ho volem, cal mantenir l'actitud.
    I amb mala llet, que sino no ens prenen seriosament, cony!

    I ja que demana les nostres impressions, aquí té les meves:
    http://fentlallesca.blogspot.com/2010/07/esta-clar-o-no-cabrons.html (spam odisfèric, sempre tan subtil).

    ResponElimina
  2. Les properes passes a donar? Peró si la capçalera ni es va quasi moure.... pfff en fins

    ResponElimina
  3. Llesca, no passi ànsia per fer Spam (sempre que sigui d'aquesta mena) però ja he comentat al seu post.

    Srta. Tiquismiquis, de nou fa honor al seu nom

    ResponElimina
  4. Tu em dius que això és spam? perfavort!!!!! Gust d'haver-te conegut! I a veure què fem entre tots, que ells no foten ni fotran mai res!

    ResponElimina
  5. Sí, sí que hi vam anar! I va ser, senzillament, espectacular!
    Sobre què fer avui, entre d'altres coses, recompondre tot el mobiliari cremat pels bojos que ahir van celebrar la victòria de la seva selecció. Des d'un punt de vista polític, crec que é ben clar: posar-nos a treballar a favor d'alguna alternativa que propugni sense por ni vacil·lacions la independència.

    ResponElimina
  6. Jo tampoc no hi vaig poder anar per qüestions de feina. En tot cas, segur que molts es sorprendrien de veure com alguns dels manifestants del dia 10 sortien poc després al carrer a cridar amb la samarreta de La Roja. Quina nació de puta merda que tenim, joder.

    ResponElimina

Vinga, ja pots buidar el pap.