dijous, 18 de febrer del 2010

Minister's Clit

Diuen els economistes que un dels principals errors històrics de l'economia d'aquest estat en el que vivim és no haver apostat decididament en la investigació. Una gran errada d'aquest i altres governs que es vol solucionar des d'un Ministeri... el d'Igualtat. Llàstima confondre investigació amb encarregar estudis més o menys inútils.

I és que la Ministra Bibiana Aido destinarà 1.450.000 € en diversos estudis d'una importància tan vital que no entenc com hem pogut anar passant dies i empenyent anys. Més endavant en donaré alguns títols, que us faran compendre com de bé estan emprats aquests diners quan el govern ha remarcat un cop i un altre la necessitat de l'austeritat en l'administració de cabdals públics, que també podria anomenar-se "no gasteu calers en merdes, que la cosa està mu malita".

Però dins de tot plegat també hi ha un fet extremadament remarcable: Dels vint-i-dos investigadors beneficiats d'aquesta remesa del ministeri, només n'hi ha un que sigui home. Ministeri d'Igualtat, diu?

- El tema investigat més turbador de tots és aquest: "Elaboración de un Mapa de Inervación y Excitación Sexual en Clitoris y Labios Menores; aplicación en Genitoplastia"

- heu vist l'àcid acudit del paràgraf anterior?

Admeto que no sé què coi significa tot aquest pompós títol, dedueixo que potser parla de les dificultats d'arribar a l'excitació sexual per part d'aquelles dones que han patit algun tipus de mutilació genital. Aixó ho dedueixo jo solet, ja que no he trobat en cap nota d'agència, article de premsa o blog on surtia aquesta notícia una explicació. I molts obviaven la part de "aplicación en Genitoplastia", deixant a entendre que la ministra investiga com s'han d'escòrrer les dones espanyoles. Un cop feta l'estirada d'orelles al periodisme en general, seguim.


Aixó es manipulació. Lo dels periodistes, també.

- "Topografías domésticas en el imaginario femenino. Una visión comparativa, transnacional y hemisférica". Maniiii...? Fent un ús intens de les meves capacitats neurològiques, endevino que és un estudi de com és "la casa dels seus somnis" de dones de tota mena.

- Molt bona nit, i benvinguts a "topografies domèstiques
de personalitats que gaudeixen de popularitat"

 Al tanto, que trobo que entre els estudis n'hi ha de ben profitosos i útils, però necessiten d'aquesta dotació econòmica? Per què tot els estudis s'han fet en clau femenina? És aquest el millor moment per aprobar dues partides de 845.000 i 600.000 euros? No ens estan prenent el pél? Oi que els mascles que visiten aquest blog es tirarien la ministra igual que jo? Aixó si que és un exemple d'igualtat.

- Com ministre d'igualtat juro solemnement que malgastaré els
calers de tots els contribuents ja siguin homes o dones

10 comentaris:

  1. Doncs... sí, jo melafo... tot i que quan posa la cara aquella de dona triomfant i satisfeta amb la seva feina (sí home, aquella que fa que mira amb els ulls cap a dalt)... em fa una ràbia...

    ResponElimina
  2. Erffff, puta "igualtat" del feminazisme...
    "Una visión comparativa, transnacional y hemisférica" Aquesta frase no té preu o_o!!!

    ResponElimina
  3. El primer estudi el trobo totalment imprescindible. Un món sense orgasmes seria un món ple de malfollades. I pel segon, no hagués sigut més fàcil titular-lo: si vols que la dona sigui més lliure amplia-li la cuina???
    Potser no he acabat de copsar l'essència de l'estudi.

    ResponElimina
  4. - Remitjó: Quan es posa diva encara millor, home!. És hora d'un polvo "salvatge" per abaixar-li els fums...
    - Mecànic emprenyat: quan més estrafolari sigui el nom, més calers pots regalar als amics (PERDÓ, AMIGUES).
    -Salisucre: Crec que l'estudi no va per aquí, però tantmateix, qui li ha dit que fer un estudi garantitzi cap resultat?

    ResponElimina
  5. Aquesta dona substituirà la Chacón en els somnis més humits! L'eròtica del poder...

    ResponElimina
  6. Tinc entès que l'estudi del clítoris costa només 23.000 euros. Crec que, si volen trobar alguna cosa nova, és poc.

    I segons la premsa, en total es deixen 845.803 euros en tots els estudis. Supose que és la seua manera de lluitar contra l'atur i crear llocs de treball.

    Innecessaris? Sí, com la majoria de les obres del famós Plan Ẽ. Així va l’ẽconomia ẽspanyola.

    ResponElimina
  7. De tota la puta vida que el masclisme es combat amb feminisme y no amb igualtat.

    Es normal que la foto del kiwi em posi més que les altres ?

    ResponElimina
  8. - Sergi, a mí la Chacón em fa una mica de repelús.. prefereixo la tia que l'imita al Polònia.

    - Josep: De nou, els mitjans de comunicació han complert la màxima de "que una noticia no t'espatlli un bon titular", el mateix s'aplica als programes d'humor. Encara no ha quedat clar, que l'estudi no va de "com és la xona i què cal tocar per donar-se gustet", sino de com solucionar la manca de sensibilitat en casos de mutilació genital. El cas però, és que em sembla que ara mateix, amb la que està caient, crec que no toca. Ni sé si la seva és la manera correcta de fer l'estudi, o si es tracta d'una investigació científica com cal. Massa zones fosques, però de rés d'ajudar la dona a "moure la fitxa"...

    - Baltar, com que no el recordo per aquí, benvingut. I el pitjor seria que el posés la foto d'en Julià Peiró...

    ResponElimina
  9. Al principi vaig trobar lleig que en època de crisis destinessin 26.000 euros en l'estudi del clítoris. Però ben pensat no està tan mal pensat. En el fons és un gran desconegut.

    ResponElimina
  10. NOA, supose que "el gran desconegut" ho serà el teu, i per raons d'higiene. Totes les meues amigues i/o amants i/o ex-amants prou que coneixen el seu. I ja en saben de fer rutes turístiques als visitants.

    Et propose un poquet d'higiene, un somriure i anar a un dels molts bars de camioners que teniu a l'Empordà. Només has de convidar un camioner a sopar, a copes i suplicar-li que te faça un favor. I ja voràs com el teu clítoris començarà a tindre coneguts.

    (podria fer l'acudit fàcil i dir "conyeguts" per comptes de "coneguts", però tu no l'entendries)

    ResponElimina

Vinga, ja pots buidar el pap.