dimarts, 8 de desembre del 2009

Tots som iguals.... Taxi!!


Aprofitant que ahir m’acusaven de masclista en els comentaris, m’hi torno.
 
Taxis roses. La nova collonada feminista.

Pels qui no sapigueu de què va aixó, us ho explico. A Barcelona començaran a entrar en servei taxis conduïts per a dones i que només agafaran passatgers del seu mateix sexe. Aquesta iniciativa va sorgir a Londres i que després ha estat copiat a per exemple Nova York. I tot plegat per resoldre un problema de seguretat que patien les dones que necessitaven d’aquest servei en franges nocturnes on hi ha menys nombre de taxis circulant. Un problema que, atenció, es reduïa a robatoris i violacions que patien aquestes dones a mans de conductors de taxis il·legals. Coi, que et fots sortint d’una discoteca (amb el que implica en horari, estat etílic i factor meuca) dins un cotxe d’un paio sense llicència ni taxímetre de matinada. L’equivalent urbanita de fer dit a un camioner un kilòmetre abans d’arribar a un puticlub.

L’adaptadora local de la idea, reconeix que no és una situació que es doni a les nostres terres. Vaja, que tampoc caldria portar-ho a terme. Però ens surt amb que “el servei serviria també per aquelles dones víctimes de la violència masclista i que se senten més segures amb un cotxe conduït per una dona.”  Genial.

És a dir, que ben aviat es posarà en funcionament un servei públic que marginarà a certs elements de la societat. En concret els que ostenten un parell de cromosomes XY. No havíem quedat que érem iguals? On queda la presumpció d’innocència? Vinga, reconec que portant-ho a l’extrem, si una dona víctima d’una agressió necessita aquest tipus de tranquil·litat, pot fer-ne ús. Però segur que si trucava a l’emissora de taxis i demanava una taxista li portarien sense tanta cerimònia.

La idea prosperarà però no passarà com les altres ciutats on el servei és implantat. No, no aniran els taxis pintats de rosa. Seguiran sent negres i grocs i senzillament portaran un distintiu d’aquest color. Creieu que aquestes ments benpensants d’esquerres contemplaran el dret a demanar que em porti un taxista no estranger?  Segur que si...

 Distintius Rosa per a taxis femenins, com haurien de ser els d’altres col·lectius del taxi?


-         Taxistes que escoltin la cope
-         Taxistes bakales
-         Taxistes que et donen la tabarra
-         Taxistes que t’estafen
-         Taxistes lents
-         Taxistes kamikazes

Però si us hi fixeu, tots aquests trets també els poden complir les conductores del taxi rosa.Jo vull un distintiu especial per als taxistes com els d'abans que es coneguin els carrers i no vagin mirant el puto GPS.



-Donde le llevo, jefe?

Últim apunt. Dels 14000 taxistes que operen normalment a Barcelona, unes 700 són dones, col·lectiu beneficiat amb aquest nou servei, que podrà gaudir d’una exclusivitat que es passa per la bossa escrotal la lliure competència.


9 comentaris:

  1. Doncs que els taxistes que escolten la Cope portessin un distintiu no estaria tan malament, més que res per la salut mental del client que l'aturés.

    ResponElimina
  2. La igualtat és l'arma propagandística perfecta, però mossènyer, a la fi, el que volen les feministes recalcitrants és imposar la seva diferència.
    Taxis roses. El dia que vegi un taxi rosa per Barcelona sóc capaç de fotre una bogeria.

    ResponElimina
  3. Si en realitatEl tema dels distintius pot ser molt adecuat per saber a quin taxi no cal pujar... Ep! I defenso les dones conductores, per experiència.

    ResponElimina
  4. Chaval, el dia que tengas miedo de ir por la calle de noche, ya me contarás. Te falta un poco de psicologia para entendernos, seguramente porque hace tiempo que no se te acerca una mujer REAL.

    ResponElimina
  5. Mira, espero que milloris en comprensió lectora, reina. Si aquesta és la raó per a posar en marxa el taxi rosa, no me'n queixaré pas. Però la inseguretat és l'argument que primer han desmentit les importadores de la idea. Coherència o valentia. Alguna cosa els falta.

    Li rebatria la seva última frase, però han tocat el timbre del pati i ja hauria de tornar a classe, xavalita...

    ResponElimina
  6. Hòsti senyor Anthony, no en tenia ni idea dels taxis fosforitos aquests..
    Em sembla una gran mariconada. Amb lo macos que són els taxistes que et deixen pujar quan vas amb més vi del permès a la sang i deixen que els hi expliquis vesasaberquè!
    Els meus taxistes també posen la radio que jo vull, em contesten preguntes de merda que els hi fem a certes hores...etc.
    Més 'por' em fan alguns fenomenus de dins les discoteques. I joder, que no estem a Kao San Road.

    I senyoreta Sonia, no tothom té por al anar pel carrer... i jo crec que sóc una dona REAL (i/o no-holograma).
    No generalitzi, no cal res per entendre'ns a algunes. Simples? uhum.

    ResponElimina
  7. I jo em pregunto, des del menyspreu, quin tipus de noia surt de nit, sola, i sense un transport amb el qual desplaçar-se. Efectivament, companys, putes. Taxis-putes.

    ResponElimina
  8. Jo crec que les dones DE VERITAT són més aviat com vosté, Mare_de_Dèu. Encara que sembli contradictori, les dones DE VERITAT tenen pebrots, i no, les Trannies no computen... bé, si que puten però no compten...

    ResponElimina
  9. M'agradaria veure la que es liaria si alguns taxistes homes diguessin que es neguen a portar passatgeres perquè no els cardin la tabarra amb els seus problemes sentimentals o de fills.

    ResponElimina

Vinga, ja pots buidar el pap.