divendres, 25 de desembre del 2009

Telonejant el post nadalenc: Aigua al vi (II)

Del Nadal ja parlaré més endevant, però hi ha una cosa que he de treure del pap. Potser és a destemps, però mira, un té temps quan pot, no quan vol.
- El público tambien tiene su calidad, pero los que no han venido,
utomáticamente són unos hijos de puto.

Estic d'acord amb Johan Cruyff. El Camp Nou hauria d'haver estat ple. És més, jo hauria afegit que els que van preferir mirar-ho per la tele, són uns fillsdeputa. Que sí, que també calia un respecte per als 53000 espectadors que van mig omplir el Camp Nou i que omplirien tots els camps de la primera divisió (Ay, que ara es diu lliga BBVA), exceptuant també el Bernabeu. Per descomptat, a cals pericos més de 10.000 persones quedarien al carrer. Però tornant a les paraules del mestre, tornem a preferir els gestos de cara a la galeria que tant han destrempat l'afició que la sinceritat per dolorosa que sigui.

I acabant, un pal a l'organització que ningú no ha destacat. Per a mi, va faltar un homenatge per al jugador de Sant Boi que sens dubte hauria estat convocat pel partit, Dani Jarque. El problema és que a banda del seleccionador, no hi ha ningú amb el cap clar dins la direcció de la Federació.

Bones Festes, fillsdeputa!

3 comentaris:

  1. Osti, doncs sí senyor, Jarque es mereixia un recordatori.

    Té collons, la cosa, una entrada lamentable i va i Catalunya es repassa l'Argentina.

    I acabo fotent més aigua al vi: sóm tan subnormals que per voler fer país no ens caguem en un amistòs on se'ns lesiona el Bojan i sí quan juga la resta a les altres seleccions? On cony estan les protestes?? Bah...!

    I no en sóc partidari, però: Bon Nadal, mossènyer.

    ResponElimina
  2. Ves per on que crec que congregar 53.000 persones per una puta merda de partit té un mèrit de collons. No m'empasso els amistosos ni del Barça, i després de menjar-me una desena de patxangues de la selecció catalana, fins i tot una a Terrassa contra Hondures o no sé quina porqueria, fotut de fred, ja se m'han inflat les pilotes. A prendre pel cul. Té raó amb els inútils de la FCF (ben mirat, quin federatiu no és subnormal?).

    ResponElimina
  3. no sé si va ser un fracàs o no, però sigui el que sigui la culpa és de Maradona, segur!

    ResponElimina

Vinga, ja pots buidar el pap.