dissabte, 4 de setembre del 2010

Putes: Terms & CONDOtions

Avui tenia dos temes per escriure: putes i ateus. No cal llençar la moneda a l'aire, oi?

 Ha sortit puta!!

Aquesta setmana ha estat notícia el nou reglament de la Llei d'Espectacles i Activitats Recreatives. Un reglament on hi destaca un punt per damunt de tota la resta: Les marfantes professionals que exerceixen en burdells ja no estan obligades a passar cap control sanitari.

El tema de les meuques sempre ofereix un debat incómode. Les esquerres es debaten entre la criminalització de tot i tohom i un paternalisme força irracional. Es un tema que acomplexa la gent d'Iniciativa que aprofiten els pocs dies que els  hi queden per "ficar mà" a aquest tema. El departament d'Interior s'ha decidit a reformar aquest decret i l'única cosa que ha escapçat de l'anterior pel que fa a la prostitució és que des d'ara no es necessari cap control mèdic preventiu. L'argument és que el bon estat de salut de les "treballadores del gaudi sexual" (sóc eufemístic de mena merda...) no es faci servir de reclam pels clients. Sobretot per a que els usuaris no aprofitin l'avinentesa per cardar a pél. Si algú es tan imbècil com per sucar-la sense goma, es mereix que la puta li clavi una hipodèrmica ben impregnada de tota mena de virus i xacres variades, no fotem. No seria millor la obligatorieta de l'ús del preservatiu en aquesta mena de serveis? És que per l'esquerra la bagassa és SEMPRE una víctima i el client un delinqüent (com un violador). Aquest no és el debat, però ja que per una cosa o una altra no es pot eradicar la prostitució podem fer que , si més no , no sigui un focus de malatia?

El pijo-progressisme un cop més s'equivoca de totes-totes. Es conformen amb meres campanyes de prevenció i informació d'eficacia dubtosa i d'execució incomprobable. Com es poden fer campanyes d'informació dirigides a clients de prostitució? Què potser hi ha un cens de "puteros"? Si els propietaris dels locals són tan pèrfids com per potenciar fins avui el sexe sense protecció, ara es transformaran en adalils del sexe segur i en faran pedagogia? Esperen que amb la supressió del control els clients agafin por a les putes i s'acabi amb el negoci?

Però no deixem tota la merda sobre els nostres polítics. Quan parlen els representants del ram demostren que amb la boca el millor que saben fer no és parlar. Dues perles: L'associació Genera es queixen que l'estat de salut no  pot ser un requisit laboral, i que a cap colectiu laboral se l'obliga a passar controls sanitaris. La discriminació laboral per motius de salut és il·legal, però hi ha una sèrie de malaties que impedeixen el desenvolupament de determinades tasques si hi ha riscos per la salut pública.
L'altra, de la que no cito la font perquè no recordo on ho vaig sentir (crec que en un butlletí nocturn a Catalunya Ràdio) és realment acollonant: Que aquell tràmit suposava una competència deslleial envers les prostitutes que tenen SIDA. No fotem home...

Tot plegat em fa pensar en un antic acudit:

-En què s'assembla fer puenting i anar de putes?
- Que si  la goma es trenca ets home mort.





5 comentaris:

  1. Va, un altre acudit de marfantes:


    - Ahir vaig estar amb una noia amb un cos d'escàndol?

    - Sí, però... i de cara?


    - De cara? De cara, caríssima...

    ResponElimina
  2. Veient declaracions com aquestes que comentes crec que hi ha gent que millor estaria tancant la "puta" boca. Bona entrada! Felicitats.

    ResponElimina
  3. Primer: Sempre que no facis amb una parella estable, fes-ho amb preservatiu
    Segon: Cada treballador ha de passar exàmens mèdics periòdics en funció de la seva feina (No son els mateixos el que treballa a l'obra que si treballes a un central nuclear) per què les treballadores de gaudi sexual no?
    Tercer: La prostitució es l'ofici més vell del món i sempre existira, voler prohibir-ho es voler posar portes al camp

    ResponElimina
  4. Jo també volia tractar aquest tema. I lligar-lo amb el dels homes brasilers obligats a prostituïr-se a Alacant, Barcelona i Mallorca.

    ResponElimina
  5. Sembla que visquin a un altre món. Es deuen pensar que totes els persones que exerceixen la prostitució ho fan de gust i que no hi ha ningú que les extorsioni darrera. No els entenc, de veritat! I a TV3, per cert, ho van plantejar d'una forma que aplaudien la iniciativa.

    ResponElimina

Vinga, ja pots buidar el pap.