dimecres, 30 de juny del 2010

Tranquils, que tinc un pla.

Ja n'hi ha prou. Prou excuses, prou de mariconades. Ha arribat l'hora.

Catalunya no ha d'acatar cap resolució que se salta "a la torera" el que el Parlament i el poble havien decidit pel seu futur. Pero què és el que cal  fer ara?

Jo també tinc un pla.

La fulla de ruta és ben fàcil. Un cop fetes les eleccions al Parlament de Catalunya, el President entrant ha de proclamar la República Catalana (ni federada ni associada ni polles). Que no es deixin entabanar amb lo de la "indisolubilidad de España", no tinguin por. És una amenaça buida de contingut. Mai no podrien defensar aquesta Unitat per la força de les armes. Europa no ho permetria ni tampoc les arques de l'Estat podrien suportar una acció bèlica, per molt que no tinguem amb què defensar-nos. 

I quin seria el partit polític que s'atreviria a fer-ho? La veritat és que no és important i que podem votar Laporta mateix o al primer txitxarel·lo que tingui ganes de fer aquest pas definitiu cap a l'Estat propi. Si els hi fa por pensar en aquestes alternatives exòtiques a l'stablishment polític català, el que cal és fer arribar aquest missatge als que ara xuclen de la mamella sobre què és el que volem. 

Només ens falta el boig que faci el primer pas, que la resta ja els donarem nosaltres i ben probablement contarem amb la complicitat europea, encara que sigui per evitar una nova catàstrofe econòmica per part espanyola. I s'hi mullarien, que no som com les ex-repúbliques soviètiques amb més cabres que garrulos, i Espanya no té el poder econòmic i energètic de Rússia per fer el xantatge pertinent a l'ONU.

I si fem una manifestació, que sigui salvatge. Com les dels merdes d'antiglobalització sobre els qui espero abocar el meu menyspreu supurant ben aviat. Si hem de fer-ho, que sigui una cosa èpica com les d'abans i no el titafredisme costumista actual que ja vaig denunciar aquí.


I a veure si Bardems, AnaBelens&VictorManuels i altres esquerranosos espanyols s'hi apunten... Encara que ja estaria content de veure els esquerranosos catalans.

10 comentaris:

  1. Ben mirat té vostè raó. Kosovo va fer una cosa semblant i l'anomenada Comunitat Internacional s'ho va empassar. Espanya no, per evitar donar idees, clar

    ResponElimina
  2. Els Bardems i cia. són uns "chaqueteros", no crec que diguin ni mu respecte aquest tema.

    A veure si baixa un Messies que foti hòsties a punta pala. La resta vindrà rodat.

    ResponElimina
  3. l'spam a vegades funciona!

    el problema que tenim, és que els primers que no els interessa la independència és a la burgesia catalana, perquè tenen por a perdre 4 €. primer hem de tallar 4 caps de les families codorniu, trias, freixenet i tous i després ja ens empararem sota la tutela de la UE

    el del cartell representa que és el dr. linus, però també té una retirada al cantant de radiohead

    ResponElimina
  4. Dels que hi ha ara, cap s'atrevirà a fer el pas. Ens hem d'encomanar al Laporta, l'únic que ha demostrat prou valentia per enfrontar-se a tothom i mantenir-se ferm.

    ResponElimina
  5. Oh Laporta, déu de l'Olimp, messies de Catalunya, vine i allibera'ns de tots els mals. Tu ets el camí, tu ets la veritat, tu ets la llum que ens guiarà vers la llibertat.

    Després de veure la bruta i patètica campanya del Barça, el Laporta fot quasi més fàstic que els que hi ha ara.

    A cagar.

    ResponElimina
  6. Insisteixo amb la idea: fem apostes sobre el futur polític imminent?

    ResponElimina
  7. Lamentablement tenim els polítics que tenim i la independència no hauria de trigar en arribar i no parlo d'anys, parlo de mesos. Per tant, si ningú no ho canvia hauran de ser aquests polítics els que ho hauran de fer.

    Insisteixo en que només cal un ximple (Laporta encaixa en la definició) que proclami la Independència. Després ja decidirem qui mana i com ho fa.

    La manifestació per a ser un èxit i un missatge clar als candidats a President ha de cumplir dos requisits inseparables: gran afluència (parlo de múltiples centenars de milers) i molt d'enrenou (agafin l'expressió com vulguin, però millor si tiren per la radicalitat). Si no, estarem deixant clar que som una nació, però de torracollons que ens agrada molt el remugar i poc l'actuar. I aquest missatge el captaran els polítics també a la primera.

    I ara, a parlar de metes (entenent-se com a mamelles)

    ResponElimina
  8. Sincerament crec que a molta gent li fa por fer el pas. En realitat la independència d'un país tampoc és tant complexa, senzillament és voler. Ara mateix la UE està del costat d'espanya perquè és l'estat, però a la que aquí l'assumpte comencés a anar-se'n de mare i es veges una cosa seria, no tindrien problemes en acceptar-ho.

    Més que res per fugir del merder. A més, espanya mal que els pesi a tots els de dretes mai podria atacar amb l'exercit. Que es pensen que es això? Que poden sortir al carrer amb un exercit a matar civils perquè aquestos han decidit fer el que vulguin amb la seva vida i la seva terra?

    Però, com be apunta al post, el complicat és l'inici, aquesta guspira, aquest sonat capaç de sortir a la plaça sant Jaume i dir... amics, amigues: adéu espanya (fillsdeputaostia)

    L'endemà de la independència la vanguardia és diria "la vanguardia española" ? Que en pensaria el "grupo godó"?

    ResponElimina
  9. a Montilla el president9 de juliol del 2010, a les 21:32

    Otro tema importante para darle publicidad

    Recordemos algunas cosas que se HA DICHO Y HECHO en el Parlament de Cataluña y NO SALDRÁ POR LA tv... .... El vídeo te aclarará algunas cosas desde lo más PROFUNDO del Parlament de Cataluña.

    http://www.youtube.com/watch?v=zjIKbLDwBAA


    (Unir en una línea si sale cortado o con espacios en blanco el enlace)

    No a la censura, por la pluralidad. Si lo deseas pásalo a tus contactos (a ser posible en Cataluña), gracias

    ResponElimina
  10. Sr. A Montilla el president.

    A veure, situeu-vos en un punt més o menys central del mapa de Catalunya. Ara desplaceu-vos lateralment (cap a l'oest) uns 200 quilòmetres. Millor 500 per assegurar la jugada.

    Ja hi sou? Doncs quedeu-vos-hi.

    Els vostres problemes han quedat resolts. Veieu que fàcil?

    ResponElimina

Vinga, ja pots buidar el pap.