dissabte, 9 de gener del 2010

Catalans descafeïnats

Els catalans estem perdent una de les nostres més grans tradicions. No parlo de la perpètua crisi de la sardana, ni de tantes altres manifestacions folclòriques d'aquest país, sino de ...Cremar monestirs

En aquest racó de la península ibèrica, quan el poder abusava de nosaltres, quan pensàvem que ja n'hi havia prou, que ja en teniem els ous ben plens, sortiem com una turba perseguint el monstre d'en Frankenstein i quan trobàvem un edifici religiós (monestir, convent, esglèsia...) li fotiem foc i passàvem pel ganivet a qui ens hi trovèssim.

No estic demanant que ens carreguem cap religiós, no són tan poderosos com abans, tampoc no cal pelar cap políttic, però ja n'hi ha prou d'amariconar-se amb les protestes. Aquesta setmana es publicava que a la ciutat de Barcelona al llarg del 2009 s'havien fet unes 700 manifestacions. Us repto a que em digueu més de deu coses que hagin canviat després de la protesta.

És com el cas d'aquests cooperants que volien anar a Gaza i la policia egipcia els hi ho va impedir. Què van fer? Una d'elles va començar una vaga de fam. Òstia quina dóna més sacrificada!! Quin exemple d'heroicitat!! Els que hagin pensat aixó, no sé ben bé què hi fan aquí. 

De què cony serveix una vaga de fam? Per sensibilitzar la població? Jo crec que aquests gestos serveixen per predicar als conversos, i no crec que sumin adeptes a la causa. El cas de la jubilada que va començar la vaga de fam, la van fer tornar a Barcelona i de seguida la seva capelleta ja va dir que quan ella no pugués continuar li prendrien el relleu. 

Ah! I es que aquí està la trampa! La vaga té data de caducitat! El mateix dia que van acabar els bombardejos israelians a Gaza. Quina mena de vaga és aquesta que no té per finalitat qua canvii la ignonímia contra la que protestes? És la nova modalitat dels multicultis, la "vaga commemorativa". De nou, la societat del segle XXI protesta de cara a la galeria.

Com també ho és aquest blog i altres que consulto. Estem disposats a fer alguna cosa que realment pretengui que aquesta societat que no ens agrada canvii?  Movem-nos, cony!! Però la veritat és que no sé quina pot ser l'equivalència no violenta al cremar convents d'abans, que vist com estem ara, tampoc ens ha servit de gaire.

4 comentaris:

  1. La culpa és del barça. El millor any de la història del club ha coincidit amb un dels pitjors de la història del país.
    A qui li importa que ens donin pel cul, som campions del món!!!

    ResponElimina
  2. La vaga és una merda perquè sempre la ningunegen, i la vaga de fam és encara més merdosa perquè a part d'acabar ningunejat, et fots la salut.

    No sé. Cremar monestirs a ningú l'afectaria a hores d'ara. Però miri els grecs: uns quants arbres de Nadal en flames donen la volta al món. Llàstima que aquí haguem fet tard.

    Com a mínim, però, estaria bé que per una vegada la gent deixès de queixar-se davant del televisor i sortís al carrer per cridar i llençar fems davant els edificis de poder. Però d'on no n'hi ha, mossènyer...

    ResponElimina
  3. El primer pas podria ser el de canviar els polítics el 2010. Sí, sé que pot semblar poca cosa, però si amb una Guàrdia Urbana que et multa fins i tot per penjar un cartellet al carrer (experiència pròpia) és del poc que encara podem fer.

    ResponElimina
  4. Jo sóc un ferm defensor del Malone Syndicate. Què tens un conflicte que no es pot resoldre parlant civilitzadament? Doncs agafes el civilitzat bat de beisbol i t'entens amb civilitzades garrotades.

    Per què collons quan tanca una fàbrica, els obrers despatxats han de tallar carreteres i rondes per a fotre a la resta de la poblció que no té la culpa de res??

    ResponElimina

Vinga, ja pots buidar el pap.