dissabte, 21 de novembre del 2009

Next Coming

Mireu, em falta temps i unes dades (des de quan es necessiten dades a Internet per despotricar i supurar odi?) per acabar el proper post d'aquest humil racó de la xarxa. I no, encara no m'atreveixo a intentar postularme com a membre de l'odisfera... em falten osques a la culata.

Però en rigurosa exclusiva mundial us anuncio que ben aviat tractaré de El que miren els altres i n'estic convençut que en set dies, vuit a molt estirar, tindré material per parlar de Sopars d'empresa.

I vinga, per què no dir-ho:
-Senyoreta... no he penjat cap post perquè el gat s'ha menjat el ratolí...

4 comentaris:

  1. A l'espera estem. Per cert, l'acudit és dolent de collons. No sé si pitjor que el de "no, és que els pares d'ella són practicants..." "ah, sí? I quin tipus d'injeccions posen?". Però m'he partit el cul.

    ResponElimina
  2. Sopars d'empresa, molt ben pensat. Els camins de l'odi són inescrutables.

    ResponElimina
  3. Sembla ser que "el que miren els altres" no podrà ser. I és que si hi ha algú per aquí que tingui accés a dades detallades d'audiència televisiva, em faria un gran favor de posar-se en contacte amb servidor de vostés...

    ResponElimina
  4. "Des de quan es necessiten dades a Internet per despotricar i supurar odi?". Això és frase seva, se n'adona?
    Doncs això. Si vol, en té prou amb sondejar família, amics, companys de feina. O concentri's en un programa en particular. DEC, per exemple. Té prou material per vomitar-hi a sobre. Què li sembla?

    ResponElimina

Vinga, ja pots buidar el pap.