dimarts, 22 de febrer de 2011

Qui vulgui TV3, que la pagui

Tot el cap de setmana que vinc llegint i escoltant  arreu la indignació que suposa l'apagada de les emissions de TV3 al País Valencià. Doncs no sé si serà el meu esperit una mica "pacontràries" però no combrego amb el que sembla és l'opinió majoritària.

TV3 és un instrument molt útil per a la normalitat no només del país sino de la llengua. Conceptualment als catalans ens posa "berracos", plens d'aquest orgull molt característic nostre i que no ens allunya massa del xovinisme francés que ens fa babejar quan veiem els anuncis d'Estrella Damm, per exemple. Aixó quan no estem massa ocupats amb l'auto-odi, també molt nostre, és clar...

Com els deia malgrat ser crítics amb TV3 quan convé, n'estem orgullosos. Potser per aixó ho volem compartir amb els nostres cosins valencians. Però la Corporació costa molts calers i n'estic segur que podria ser molt més sostenible econòmicament. Al capdevall, si hi ha televisions privades serà que és negoci, no? Doncs com ja els dic en l'enunciat, si els valencians volen veure TV3, que la paguin ells també. Si volen escoltar les transmissions de la Champions en català, que com ja vaig escriure fa uns dies tant ens costarà, que s'escurin la butxaca.

La Corporació desaprofita l'ocasió de negoci que Camps els ha obert. Actualment,  la senyal internacional de TV3 es pot veure a través de la plataforma Digital+. Si com estem veient hi ha un nínxol d'espectadors tan gran al País Valencià pendents dels diferents mitjans de la Corporació, doncs podrien entrar a Digital+ amb tots els seus canals (esfereïdors els testimonis de pares que demanaven que els seus fills veièssin el Super 3) i treure`n una altra font d'ingressos. Sense la censura de Camps, no seria possible. Moltes gràcies.


Per aixó , engego aquesta contra-campanya. I als que no els agradi, que vagin a votar quan toqui i que no torni a tenir majoria absoluta aquest impresentable.

12 comentaris:

 1. Però si nosaltres a canvi els oferim Canal 9...

  Ja sé, no ha colat.

  ResponElimina
 2. Aquesta gent ja feia temps que no veien tv3: Bola de Drac?. Quants anys fa que no la repeteixen?.

  ResponElimina
 3. Et recorde que fa 26 anys foren els valencians, per subscripció popular a través d'ACPV, els que es pagaren els repetidors.
  I em consta que a Pujol ni li feu gens de gràcia. L'idil·li entre Climent i el Molt Honorable vingué més tard, i amb poca passió.

  ResponElimina
 4. A mi aquest article teu em fa llàstima. Espero que ho hagis escrit de broma.

  ResponElimina
 5. Doncs jo espero que aquest anònim cagat es foti la llàstima al cul i li rebenti l'intestí.
  Que paguin collons !!

  ResponElimina
 6. Els valencians arrai que tenen l'opció de pagar o no per veure la tele 3... els fotuts som els que hem de pagar vulguem o no per una tela pública que dia sí i dia també fa demostracions de despilfarro en qualsevol ocasió.
  Encara em resurgita de tant en tant la visió de l'Àrtur Mas (amb accent a la à, com mana Zapatero) el dia de la inauguració del canal esportiu de "la vostra", que deia, fent conyeta, ... espero que no costi gaires calés aquest canal... fill de puta!!!!

  ResponElimina
 7. Remitjó, bon intent. Torni-ho a provar. Potser aquest cop ens convencerà.

  Txisky, jo entenc la reivindicació que representa Son Goku per un valencià que vol veure TV3. Un cop vaig veure Bola de Drac per Canal 9 i encara em supuren les orelles.

  Josep, aquí m'ha mort. Però no seria un bon tertulià si ara donés el meu braç a tòrcer a les primeres de canvi. El millor serà contraatacar... Quina vergonya! Hi ha uns diners que van sortir de les butxaques dels valencians per veure la tele que paguen els catalans i aquí no n'hem vist ni cinc!!

  Anònim, gràcies. La seva compassió cristiana il·lumina la meva pobra ànima.

  Dr Muerte, Per si l'anònim no ha entés tampoc la meva resposta hi afegiria una canya esquerdada per empènyer-ho tot amunt

  Senyor Gerent, alguna cosa haurem de fer. L'empresa pública sempre malbarata molt més que la privada. A veure si recollim un euro de cada manifestant i blocaire no per als vestits d'en Camps sino per llustrar la calva d'en Xavi Coral, Tomàs Molina i les de la Rahola.

  ResponElimina
 8. TV3 és un assumpte que afecta a tot el país. Perquè avui és la llengua i el País Valencià però demà pot ser qualsevol altra cosa i qualsevol altre part del territori. A més, hi ha el que diu el Josep. Que es pogués veure TV3 al País Valencià va ser mèrit dels propis valencians. I ara se'ls hi treu.
  I posats a ser tan "comercials", aquesta apagada també suposa una pèrdua de potencials espectadors. A menys espectadors, menys recaptació via publicitat i menys ingressos.

  ResponElimina
 9. Ara que ja fa uns dies de l'escrit, i amb les evidències d'en Josep i l'Albert, ja ho puc reconeixer.... Aquesta entrada és un bon EPIC FAIL.

  ResponElimina
 10. Fent gala de la seva catalanitat i de cara a la pela... pràctic. Si qes que hi ha tant de talent desaprofitat a la rett..

  ResponElimina
 11. La verdadera historia de la EPOC que cambió la vida.
  Mi padre fue fumador durante cuarenta años. Comenzó cuando era un adolescente en la escuela secundaria a principios de la década de 1950 y continuó fumando alrededor de un paquete al día hasta que lo dejó en 1995. Durante años pensó "¿Sabes? Fumé durante cuarenta años y me salí con la mía". !" No. No, no lo hizo. En 2014, diecinueve años después de dejar de fumar, comenzó a notar que tenía problemas con las sibilancias y sentía que le faltaba mucho el aire. Fue diagnosticado con EPOC en etapa temprana. Durante el primer año, pudo arreglárselas simplemente usando inhaladores de rescate de vez en cuando, pero a finales de 2015 necesitaba oxígeno suplementario. Al principio, podía arreglárselas con la configuración más baja del tanque de 1 litro por minuto, pero a medida que pasaba el tiempo, necesitaba un concentrador de oxígeno en casa y necesitaba más y más oxígeno. El año pasado (2020) alcanzó la configuración más alta del concentrador de oxígeno de 5 litros por minuto, incluso mientras estaba sentado. En ese momento me había mudado con él para cuidarlo. A veces él estaba jadeando por aire y me preguntaba "Hijo, ¿la máquina está encendida? Simplemente no puedo obtener suficiente aire" su condición empeoró, nuestros corazones se derritieron cada momento mientras lo veíamos jadear, estábamos seguros él moriría en cualquier momento, cuando comencé a leer los comentarios de YouTube, me topé con un comentario que decía que hay un médico herbolario tradicional llamado Dr. Itua Herbal Center hombre que cura esta dolencia y otras enfermedades humanas, lo contacté rápidamente y ordené el hierbas con el dinero de mi padre porque ya no las necesitaría porque se moriría en cualquier momento, yo recibí las hierbas en dos días y desde ese momento las usó, empezó a sentirse cada vez mejor, a las pocas semanas estaba completamente curado, gracias por leer esta historia sobre la experiencia de mi padre con la EPOC. Si conoce a alguien que fuma y lo ama, anímelo a dejar de hacerlo. Amamos a Daddy.all gracias al Dr. Itua.
  si tiene esta dolencia u otras dolencias como... Alzheimer, cáncer, Parkinson, VIH, herpes, VPH, enfermedad renal, diabetes, hepatitis, envíe un correo electrónico al Dr. Itua Herbal Center en
  drituaherbalcenter@gmail.com también conversó con él en el número de whatsapp: +2348149277967.
  WWW.drituaherbalcenter.com y él te enviará hierbas para curarte por completo.

  ResponElimina

Vinga, ja pots buidar el pap.