dimarts, 15 de març de 2011

Ja ha passat Carnestoltes

Quan vaig obrir el bloc, vaig aprofitar un nom fals de merda com Anthony S. que tenia vinculat a un correu electrònic secundari (Si, el del porno i altres merdes) Al cap del temps vaig pensar que un dia, em treuria la màscara i posaria el meu nom real. Aquest dia no ha arribat.

M'he obert un compte a Twitter. Aquest si amb el nom que els meus pares van decidir posar al Registre Civil. Però me'n he adonat que m'estalviaré un munt de problemes si torno a l'anonimat. Però com fer-ho sense perdre pel camí les amistats que em coneixen en persona? Doncs tornant a falsejar una nova personalitat.

No sé si amb 160 caràcters en tinc prou. Així que el bloc torna a ser viu, amb un nom nou que serà el mateix del Twitter. Anthony S. ha passat a millor vida. En Dr. Trumbo us saluda.

9 comentaris:

 1. Cada vegada hi ha més gent amb doctorat per aquí. Quina és al seva especialitat?

  ResponElimina
 2. El mateix que el de la vicepresidenta de la Generalitat.

  ResponElimina
 3. Hola, Dr. Trumbo!

  El felicite pel seu Twieter amb capacitat per a 160 caràcters...

  ResponElimina
 4. S'està omplint de doctors això: entre vostè i en Muerte... van compartir facultat?

  ResponElimina
 5. I perquè Dr. Trumbo? il.lumini'm! i ja que ha canviat de nom, perquè no canvia de foto? aquesta sempre m'ha semblat intimidant, com si anés de guays, de xulu putes. No sé si m'explico...

  ResponElimina
 6. Jo canvio de pseudònim cada sis mesos. De dona cada tres mesos i de calçotets cada dos.

  ResponElimina
 7. Anem responent.
  No sabia quin malnom posar-me, en un començament havia pensat en fer algun joc de paraules amb la paraula bronca (m'havia decantat per bronco-difamador)però no sóc tan malcarat i ja hi haun Cdt. Van Broncas per aquestes contrades. A més que el nom resultant era tan llarg que em restaven massa caracters al twitter (lapsus amb lo dels 160, encara que ja he descobert com fer-los més llargs).

  Després vaig decantar-me per Trumbo per la seva sonoritat i en homenatge al jugador del Barça de bàsquet dels anys 80. Per què afegir-hi doctor? Perquè com a sufix m'ha fet prou el pes. I considerant que la Vicepresidenta de la Generalitat ha inflat el seu currículum no veig per a què jo no.

  I la foto no la canvio! És la manera en que la meva identitat autèntica treu la poteta entre tant de dissimul.

  ResponElimina
 8. L'arribaran a odiar ara tota aquesta colla de fills de puta. A partir d'ara dir "el doctor ha dit tal cosa" ja no és prou explícit, i aquesta gentussa haurà de treballar més i concretar quin dels dos ha dit o fet què. Ben mirat m'agrada, que els follin i pensin una mica.

  ResponElimina
 9. La verdadera historia de la EPOC que cambió la vida.
  Mi padre fue fumador durante cuarenta años. Comenzó cuando era un adolescente en la escuela secundaria a principios de la década de 1950 y continuó fumando alrededor de un paquete al día hasta que lo dejó en 1995. Durante años pensó "¿Sabes? Fumé durante cuarenta años y me salí con la mía". !" No. No, no lo hizo. En 2014, diecinueve años después de dejar de fumar, comenzó a notar que tenía problemas con las sibilancias y sentía que le faltaba mucho el aire. Fue diagnosticado con EPOC en etapa temprana. Durante el primer año, pudo arreglárselas simplemente usando inhaladores de rescate de vez en cuando, pero a finales de 2015 necesitaba oxígeno suplementario. Al principio, podía arreglárselas con la configuración más baja del tanque de 1 litro por minuto, pero a medida que pasaba el tiempo, necesitaba un concentrador de oxígeno en casa y necesitaba más y más oxígeno. El año pasado (2020) alcanzó la configuración más alta del concentrador de oxígeno de 5 litros por minuto, incluso mientras estaba sentado. En ese momento me había mudado con él para cuidarlo. A veces él estaba jadeando por aire y me preguntaba "Hijo, ¿la máquina está encendida? Simplemente no puedo obtener suficiente aire" su condición empeoró, nuestros corazones se derritieron cada momento mientras lo veíamos jadear, estábamos seguros él moriría en cualquier momento, cuando comencé a leer los comentarios de YouTube, me topé con un comentario que decía que hay un médico herbolario tradicional llamado Dr. Itua Herbal Center hombre que cura esta dolencia y otras enfermedades humanas, lo contacté rápidamente y ordené el hierbas con el dinero de mi padre porque ya no las necesitaría porque se moriría en cualquier momento, yo recibí las hierbas en dos días y desde ese momento las usó, empezó a sentirse cada vez mejor, a las pocas semanas estaba completamente curado, gracias por leer esta historia sobre la experiencia de mi padre con la EPOC. Si conoce a alguien que fuma y lo ama, anímelo a dejar de hacerlo. Amamos a Daddy.all gracias al Dr. Itua.
  si tiene esta dolencia u otras dolencias como... Alzheimer, cáncer, Parkinson, VIH, herpes, VPH, enfermedad renal, diabetes, hepatitis, envíe un correo electrónico al Dr. Itua Herbal Center en
  drituaherbalcenter@gmail.com también conversó con él en el número de whatsapp: +2348149277967.
  WWW.drituaherbalcenter.com y él te enviará hierbas para curarte por completo.

  ResponElimina

Vinga, ja pots buidar el pap.