dimecres, 4 de novembre del 2009

Impersonators


CSI és l'èxit de TeleCinco. House és el CSI de Cuatro. I què fan aquestes dues grans cadenes de les seves gallines dels ous d'or? Exprimir-les fins el ridícul. La mostra l'hem tingut aquest començament de setmana.

Nit de dilluns, enmig d'una pausa publicitària de CSI Miami, sento la veu de Gil Grissom (la del doblador, és clar). Miro la pantalla i el que em trobo és un tio amagat en semi-penombra amb una barba postissa digna dels "xinos" parlant amb una colega seva sobre no sé quin cony de profecia maya. Acte seguit, inserten un trailer del que serà la gran pel·lícula de catàstrofes de la temporada: 2012. Vaja, ho han tornat a fer... ens colen una trista imitació dels personatges i l'ambient del CSI original per vendre'ns una merda de peli.

Aquesta nit a Cuatro, nit de dimarts la nit de House encara que ara no l'emetin, sento la veu del dèspota doctor (la del seu doblador, un altre cop) amb un tio mal girvat i desenfocat que ens ven la cafetereta Dolce Gusto.

William Petersen o Hugh Laurie què en pensen de tot plegat? O els productors de les seves respectives sèries? Senyors de la tele, parin d'insultar la nostra intel·ligència. O si més no, no vulnerin la imatge de personatges o actors que no els pertanyen.


Com a nota final, jo mai compraria un electrodomèstic que elabora una beguda anomenada "chococino". Aixó ho serà ta puta mare.

la imatge té per nom beso_cochino.jg (ho pilleu? Be-So cochino... ja ja)


I, oi que el Grissom camina com si fos garrell?

1 comentari:

  1. Li confesso que CSI no m'ha atret mai. Només quan en el pont aeri tornant de Turquia la noia del mostrador va dir "dejadme el CSI, por favor... ay, el DNI". Bé, òbviament, la que atreia era ella...

    House, lamentablement, m'ha acabat per cansar. No dec tenir paciència per segons quines sèries, i miri que m'agradava, de veritat.

    Però sí, se n'estan aprofitant a manta. I compte que no facin allò que els agrada tant, de comprar totes les temporades menys la última i quan estàs esperant la temporada final vas i et menges els mocs. Més d'una sèrie l'han assassinat així a les "nostres" televisions.

    "Chococino". La seva rèplica al mot és difícil de millorar.

    ResponElimina

Vinga, ja pots buidar el pap.