divendres, 21 de maig del 2010

Post preventiu i post caducat


Crec que tinc poders extrasensorials. I em temo que demà TV3 em donarà motius per fer una bona rajadeta. (Edit: em refereixo a divendres 21)

Si es confirma la sensació, crec que aprofitaré el meu dó per a fer el bé.

Però no malgastem espai virtual (amb el que costa) per a conjetures estúpides, que aixó no és e-noticies. I ja que potencialment domino tant l'espai-temps, parlarem de coses passades.

La setmana passada Manolo Lama va fer l'imbècil  va mostrar-se un cop més tal i com és. Ja està prou comentat, com les patètiques disculpes, que no excuses o reconeixement d'error, que va fer l'endemà a Cuatro. Però el que ningu no ha dit és el que va passar l'endemà. Manu Carreño també té un comunicat per als espectadors: Els hi dóna les gràcies per les audiències i els agraeix que el dia anterior havien batut el seu propi rècord. Si senyor, amb dos collons. Que no fos, maco que si us van mirar tanta gent era per veure què deia el filldeputa del Lama, o per veure si us mullaveu amb el tema Paco Gonzalez. Aixó és  el més pur cinisme.


Aquests feien més gràcia encara que fossin de Sants (xist!)

8 comentaris:

  1. Si van tenir audiència es veu que estan perdonats (per cert, anit la Ser va llegir un comunicat on va posar el Pcao González a parir, totalment)

    Veig un clar paral·lelisme entre este comportament i el del meu benvolgut President Camps: soy un puto chorizo, pero como todo el mundo me vota, que os den por el culo.

    ResponElimina
  2. Per no dir res de l'impresentable de l'Hevia... se'n pot dir periodiste d'aquest paio?.

    ResponElimina
  3. Jo des que no miro la tele vaig ben relaxat d'esperit.

    Us aconsello fer el mateix.

    ResponElimina
  4. Això de TV3 ho diu per la final de la Champions i perquè, probablement, aniran a favor del Bayern (com un servidor, per cert)?
    Vaig atrevir-me a mirar un còp els esports de la Cuatro i són una merda. I els seus dos presentadors, patètics.

    ResponElimina
  5. Ja és ben cert que s'ha passat d'alló del "tot per l'audiència" per justificar qualsevol contingut, al "tenir audiència m'ho perdona tot". Que ve a ser el mateix, però amb més cinisme, com refregant-ho pels morros.
    - Ey, ahir ens vam passar un ou, però com ens vau mirar... doncs no em vingueu a demanar explicacions! Fillsdeputa!

    I Albert, no, no va per la Champions. I jo també prefereixo que guanyi el Bayern.

    ResponElimina
  6. Tant de bo aquest parell de malparits rebin algun dia una pallissa tipus Steven Seagal (però real) per part d'alguna persona bona, justa i enervada, en un carreró humit i fosc, i que, un cop destrossats, arribi un esquadró d'ossos i els sodomitzi.

    ResponElimina
  7. Evidentment, TV3 ahir em va aixecar la camisa. Ja els hi explicaré.

    ResponElimina
  8. Al Lama i els que van amb ell el haurien de fotre tancats en un bidó de sosa càustica. A veure si se'ls cauen les dents.

    *Sànset*

    ResponElimina

Vinga, ja pots buidar el pap.