divendres, 18 de desembre del 2009

El post de la setmana

Com que s'acumulen els temes, resumint els esdeveniments (odio els que diuen aconteixement, o pitjor encara, event) dels darrers dies:

Veni, Vidi ... i signi?

Ja tinc l'exemplar de "Jesucrist era marica" signat pel gran Guionista Brillant. Ara no sé amb que forrar-lo per no tenir problemes al transport públic.


 Si, el meu mòbil fa una merda de fotos
 
Lliga anti-Cirurgia

Un italià contrari a la cirurgia estètica ha honrat el president de la seva república tornant-li la dignitat. Per fi, Berlusconi sembla de l'edat que té. Tot gràcies a que li faltin les dents. No descartin que Il Cavaliere aprofiti per perfeccionar la seva tècnica menjant figues verdes.



Un tio dur com Berlusconi, segur que es farà unes fundes amb el Souvenir

Belen Esteban, pots estar tranquila, que al paio aquest no el trobaran fins que es reemprenguin les prospeccions arqueològiques a  Pompeia.


Matrimonis catòdics

No, no va de quins periodistes carden entre ells. Que segur que són molts, que ja se sap el ques es diu de la gent de la faràndula... ah, que els periodistes NO són de la faràndula? No serà en aquest estat...

Però al que anava... Antena 3 i la Sexta es fusionen. També ho farà TeleCinco i Cuatro. Llàstima, m'han espatllat un acudit GENIAL. Tant és, el poso igual.


 con un seis y con un cuatro, aquí tienes tu retrato

2 comentaris:

  1. Em penso que el comentari anterior s'ha perdut.

    ResponElimina
  2. Total, que no recordava que Mr. Jaws tinguès un quist al front. Li estaré eternament agraït.

    PD: Si algú tinguès l'ocurrència de clavar-li a la Esteban una tonya amb algun record turístic, a quina edat creu vostè que tornaria aquesta tia? Tingui en compte que parlem d'una aberració pluricel·lular.

    ResponElimina

Vinga, ja pots buidar el pap.